Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Merdivenin kapısının hariçya doğruca açılması gerekir. Kaldırıma hak açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın birçokmasını sağlar.

Dışarı doğruca açılmasındaki umumi lakinç zahir insanların canlarını tahlis telaşıdır. Yangın çabucak dumandan ve alevlerden kaçan kişilerin kendilerini gönül havliyle yangın kapısından dünyaarı atarak safi esinti iktibas gayretleri, hariçarı mevsuk oluşturulan acil çıkış kapıları ile kolaylık ve mümkün olmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye uyum ve tatminkâr eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapısının) ana amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide mimarilmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki tütün, yangın, doğal gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu aksi koşulların sair katlara geçişini çelmek veya olası evetğu derece geciktirmektir.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa dışarıya, haricen başlangıçlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-esrar kaybı riskinin bertaraf Yangın çıkış kapısı istanbul edilmesini sağlamlar.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak ivedili çıkış kapısı yerine çatı karşı aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakarak yürekbünyesı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha yağsız kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı henüz buna sargılı olarak elan bozuk olmaktadır.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen hariçya dosdoğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında gerçek bir fen ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha etkili mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Cihan üzerinde yangın konusunda; konutlar da dahil olgunlaşmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması zaruri olduğundan en geniş standartlardan birisi BS şu demek oluyor ki İngiliz Standardıdır.

Yangın bapsı kilidi takılırken ilgi edilmesi gereken en önemli öge panik bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin gayrimeskûna düşmesidir.

- İnternet sitesinin işçiliklevselliğini ve performansını arttırmak suretiyle sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet engellemek üzere ögönen taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına illet olan sonuçsuz temizışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlar.

Report this wiki page